Carles Ma. Balsells Valls (Igualada, 1970). Síndrome de Down. Primers estudis a l’Escola Mowgli d’Igualada. Va cooperar a Rialles i col·labora a Xarxa des de la fundació, als Pastorets de l’Esbart Igualadí, a la Festa dels Reis d’Igualada i a les festes del barri de la Font Vella. Amic del Teatre de l’Aurora. Interessat en la història d’Igualada. Es declara apassionat pel món dels escenaris i especialment pel teatre.


Sebastià Castelltort Amorós (Igualada, 1964). Llicenciat en Informàtica. Col·laborador a la Festa dels Reis d’Igualada. Aficionat a l´esport i a la fotografia.


Aquesta web és resultat de l’amistat que mantenim el Carles i jo, nascuda a partir del 1992 quan vam fer la primera fotografia a Àngels Gonyalons després de representar Memory.
Des de llavors, el Carles i jo, hem seguit anant plegats al teatre i esperant als actors i actrius al finalitzar les obres perquè signin a la seva llibreta i fer aquestes fotos.
Quasi totes les fotos que podeu veure en aquesta web han estat fetes a Igualada, per tant, també són un recull de la història teatral a la nostra ciutat i del teatre català.

Agraïments:
Al món del teatre -actrius, actors, directors, tècnics… per l’amabilitat i la seva bona predisposició.
Al personal del Teatre Municipal Ateneu i del Teatre de l’Aurora, d´Igualada, per totes les facilitats i ajuda rebudes.

Sebastià Castelltort